πολλαπλή ξύλινη γλάστρα

Γλαστρες για ειδικες χρησεις

Γλάστρα ειναι μόνο μια; Γελιέστε, η χρήση καθορίζει το σχήμα, ακόμα και σε μια γλάστρα. όμως θα μπορούσε μια γλάστρα να έχει διαφορετική χρήση; Σίγουρα θα μπορούσε να έχει διαφορετική καλλιέργεια,  π.χ. ντοματιές, φράουλες ή θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τον χώρο με κάθετη καλλιέργεια. Ας δούμε μερικές  φωτογραφίες με δείγματα:

πολλαπλη ξυλινη γλάστρα

Πολλαπλή ξύλινη γλάστρα: Ξύλινη γλάστρα που επιτρέπει την ύπαρξη πολλών διαφορετικών φυτών, τα όποια και διαχωρίζονται μεταξύ τους με χωρίσματα. Σαν να έχετε δηλαδή, πολλές γλάστρες δίπλα-δίπλα.

πολλαπλή ξύλινη γλάστρα

πολλαπλή ξύλινη γλάστρα για φυτά μεσαίου μεγέθους

φραουλιερα

Φραουλιερα: ιδανική για φράουλες αλλά όχι μόνο. Ονομάζεται έτσι, διότι στο κεντρικό σώμα της γλάστρας υπάρχουν ανοίγματα που επιτρέπουν φύτευση πολλών φυτών, σε μια γλάστρα.

γλάστρα για αναριχωμενα

Γλάστρα για αναρριχώμενα: Γλάστρα με πλάτη που επιτρέπει σε μικρά αναρριχώμενα φυτά να αναπτυχθούν. Θυμηθείτε μικρά και όχι παρθενοκισσο σβαιτς που θέλει 2 σπίτια για να αναπτυχθεί κατάλληλα

θηκη για κρεμαστες γλαστρες

Θήκη για κρεμαστές γλάστρες: Επιτρέπει την πολλαπλή τοποθέτηση μικρών γλαστρών σε κάθετους τοίχους.

γλαστρα -σπορειο

Γλάστρα - Σπορείο: για φύτευση σπόρων και για μικρά φυτά.

πολλαπλα κακογουστη γλάστρα

Πολλαπλά κακόγουστη γλάστρα, ιδανική για να γελάνε οι γείτονες μαζί σας. Φτιαγμένη απο χυδαίο αντί-οικολογικό υλικό. Σχεδόν πάντα ξεβάφουν μετά τον πρώτο χρόνο.

Copyright secured by Digiprove

Σχετικα αρθρα: